De verraders

En dit zijn ze dan de deelnemers aan de verraders. 14022022 à 20h35 sur VTM - Télé-Loisirs Publicité Programme TV De Verraders Autre - Jeu Medialaan Résumé du programme Staf Coppens verzamelt achttien BVs.


De Verraders Tv Series 2021 2022 Imdb

Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering direct na Expeditie Robinson te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij VideolandIn 2022 komt het tweede TV-seizoen van De Verraders welke weer in zijn geheel bij.

. Na een Videoland-editie 7 januari 2022. In het nieuwe programma De Verraders verzamelt Staf Coppens 18 bekende Vlamingen voor een psychologisch spel. Daarnaast vormen de spelers én de verraders afzonderlijke teams.

Kunnen de bondgenoten de 3 verraders in het gezelschap ontmaskeren of zijn die hen een stapje voor. VTM maakt de kandidaten bekend die zullen meedoen. Staf Coppens neemt achttien bekende Vlamingen mee naar een mysterieus kasteel voor een psychologisch spel vol leugens verraad manipulatie en verdachtmakingen.

De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Voordat we ingaan op de releasedatum van het tweede seizoen van De Verraders geven we eerst wat uitleg over het spel. Gelukkig ruim ik af.

De verraders op maandag om 2035 uur op VTM. Découvrez toutes les infos la bande-annonce le casting et les diffusions du film De Verraders. In De Verraders verblijven deze 18 bekende Vlamingen 8 dagen lang in een mysterieus kasteel waar ze een bloedstollend spel spelen tussen goed en kwaad.

We hebben helaas geen afleveringen van de afgelopen 7 dagen voor dit programma. Achttien BVs moeten in dit psychologische spel drie verraders proberen ontmaskeren en wegstemmen. Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws.

Drie van hen worden aangeduid als verraders. TV Staf Coppens 41 gaat het nieuwe spelprogramma De verraders presenteren op VTM. Fans van De Verraders opgelet.

De eerste aflevering van dit meeslepende avontuur is niet alleen bij Videoland te zien maar gaat ook in première op RTL 4. Daarin spelen achttien bekende Vlamingen een psychologisch spel waarin de drie verraders in de groep ontmaskerd. 15 van hen zijn bondgenoten maar 3 ervan zijn verraders.

Vuil spel krijgt vrij spel. In de eerste aflevering komen de 18 deelnemers voor het eerst samen aan de ronde tafel. Drie van hen worden aangeduid als verraders.

De verraders weten nu niet welke spelers ze kunnen vermoorden omdat zij een geheim schild kunnen hebben. Lees ook Nina zegt dat ze niet met zichzelf zou kunnen samenleven. Staf Coppens presenteert het superspannende nieuwe programma De Verraders.

Onder de deelnemers vind je drie verraders en vijftien getrouwen. In De Verraders test presentator Staf Coppens acht dagen lang 18 bekende Vlamingen in een kasteel in Kerkrade. Staf Coppens zal door middel van een tikje op de schouder de verraders aanduiden.

De Verraders wordt gespeeld met achttien BNers die elke dag samen een missie uitvoeren om zoveel mogelijk zilverstaven te verdienen. In De Verraders verblijven deze 18 bekende Vlamingen 8 dagen lang in een mysterieus kasteel waar ze een bloedstollend spel spelen tussen goed en kwaad. Dit zijn de 18 BVs die een psychologisch én vuil spel zullen spelen in De Verraders.

Het trio zal de komende weken elke nacht samenkomen om steeds één. De verraders TV Series 2021 cast and crew credits including actors actresses directors writers and more. With Tijl Beckand Barbara Sloesen Abbey Hoes Loek Peters.

Dit is De Verraders op Videoland Achttien BNers strijden in een Limburgs kasteel om 50 kilo zilver. Zij worden de zogenaamde bondgenoten. Zij worden de zogenaamde bondgenoten.

Als er op het einde van het programma meer spelers over zijn dan verraders winnen zij én andersom. Romana van baaijen realityster uit bb vol liefde envy peru drag queen en winnares van het eerste seizoen drag race holland jay francis tisjeboyjay stand-up comedian henk grol ex-judoka bettina holwerda musical-actrice ellen hoog ex-hockeyster en olympisch kampioen iliass. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen.

Aflevering 1 Tijdsduur 54 min. Productiejaar 2022 Seizoenen 1 seizoen. In this riveting and psychological adventure full of lies manipulation and betrayal eighteen Dutch celebrities come together for a game in which they can win the great silver treasure together but there are also three traitors in their group.

Het spelprogramma keert op 20 februari weer terug op televisie. In de kijker 0033 De Verraders De Verraders later dit voorjaar bij VTM. De Verraders - De leukste fragmenten en acties Vanaf 7 februari De Verraders 18 BVs tonen zich van een kant die ze nog nooit eerder hebben getoond.

Bekijk De Verraders binnenkort bij VTM en op VTM GO. De identiteit van de verraders blijft voor de bekende Vlamingen een mysterie maar de kijker komt dat wel meteen te weten. De kijker weet wie dat zijn maar de andere kandidaten niet.

De kijker weet wie dat zijn maar de andere kandidaten niet. Op de buis 7 januari 2022 Laatste uitzending Op déze dag keert De Verraders terug op televisie. Hello darkness my old friend 2 januari 2022 Finale De Verraders gespeeld.

Slagen zij erin onder de.


De Verraders Of Hoe De Show Die Jarenlang Niemand Hebben Wou Een Absolute Tv Hit Werd De Morgen


De Verraders De Leukste Fragmenten En Acties


Dit Zijn Alle Deelnemers Van De Verraders Showbizznetwork Nl


After De Mol Vtm Comes With A Flemish Version Of The Psychological Game Show De Verraders Showbiz World Today News


Dit Zijn De Eerste Zes Deelnemers Van De Verraders Rtl Boulevard


Deze Bn Ers Doen Mee Aan De Videoland Editie Van De Verraders Rtl Nieuws


De Verraders Tv Series 2021 2022 Imdb


Wanneer Start De Verraders Seizoen 2 Superguide


Dutch Tv Game De Verraders Will Probably Also Be Seen Here Tv World Today News

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here